Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Bangkok: Copil, în sferturi la simpluMircea Rosca / SportPictures.eu
04 Ian 2017

ATP Bangkok: Copil, în sferturi la simplu

Marius Copil continuă evoluția bună în Thailanda, în turneul ATP Challenger Wind Energy Holding Bangkok Open dotat cu premii totale de 50.000 USD + ospitalitate. Arădeanul a obținut o victorie concludentă cu scorul de 6-4, 6-1 în fața adversarului său din optimile de finală ale probei de simplu, cehul Zdenek Kolar, locul 244 ATP, și se pregătește de o partidă împotriva germanului Maximilian Marterer, locul 176 ATP și favorit numărul 7 al tabloului.

Aflat pe locul 132 al ierarhiei ATP și cap de serie numărul 3, compatriotul nostru are o experiență superioară adversarului său și speră să o fructifice în partida programată pentru dimineața zilei de vineri.

Succesul de la simplu nu a fost însoțit și de unul în proba de dublu în care evoluează alături de estonianul Jurgen Zopp. După un meci decis în supertiebreak, cei doi au fost învinși de francezii Gregoire Barrere și Jonathan Eysseric cu scorul 3-6, 6-3, 8-10 și au primit câte 15 puncte de clasament și un cec de 640 USD.

Alte știri din Tenis de câmp