Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Bangkok: Copil avansează pe ambele fronturiMircea Rosca / SportPictures.eu
02 Ian 2017

ATP Bangkok: Copil avansează pe ambele fronturi

Succesele înregistrate de fete în competițiile din China și Australia sunt completate de un start bun de sezon înregistrat de Marius Copil în Thailanda. Arădeanul aflat pe locul 132 al ierarhiei ATP joacă în această săptămână în turneul ATP Challenger Wind Energy Holding Bangkok Open dotat cu premii totale de 50.000 USD + ospitalitate.

Cotat cu a treia șansă la câștigarea trofeului de simplu, Marius a avut o partidă ușoară la debut, învingând cu 6-2, 6-0 pe Warit Sornbutnark, reprezentant al gazdelor fără clasament ATP și intrat pe tabloul principal în baza unui wild card, iar în optimile competiției compatriotul nostru îl va avea ca adversar pe cehul Zdenek Kolar, locul 244 ATP.

Ziua a continuat pentru Marius cu o nouă victorie, de data aceasta în proba de dublu în care evoluează alături de estonianul Jurgen Zopp, cei doi învingând cu 6-2, 6-1 dublul thailandez Phassawit Burapharitta / Chaleechan Tanasugarn, beneficiari ai unui wild card. În sferturile de finală perechea româno-estoniană va juca împotriva francezilor Gregoire Barrere și Jonathan Eysseric și au asigurate câte 15 puncte de clasament și un cec de 640 USD.

Alte știri din Tenis de câmp