Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Auckland: Tricolorii încheie rapid conturileMihaela Bobar / SportPictures.eu
07 Ian 2019

ATP Auckland: Tricolorii încheie rapid conturile

ASB Classic, turneu de categoria ATP World Tour 250 cu premii totale în valoare de 589.680 USD, a constituit doar o scurtă escală a jucătorilor români în drumul spre Melbourne, acolo unde peste o săptămână debutează Australian Open, primul turneu de mare șlem al anului.

Marius Copil, locul 61 ATP, a pierdut la limită meciul disputat contra americanului în vârstă de 21 de ani Taylor Fritz, locul 50 ATP, tabela indicând 4-6, 6-3, 6-4 după un joc de 100 de minute. Pentru participarea sa pe tabloul principal, arădeanul primește un cec în valoare de 5.320 USD.

În proba de dublu, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer, aflați la primul meci împreună în acest an, au avut parte de un duel clasic contra fraților Mike și Bob Bryan. Americanii, favoriții numărul 2 ai tabloului, s-au impus la mare luptă cu 3-6, 7-6 (2), 11-9, iar perechea româno-olandeză părăsește Noua Zeelandă cu un premiu în bani în valoare de 2.780 USD.

Alte știri din Tenis de câmp