Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
ATP Antwerp: Copil continuă în sferturiMircea Rosca / SportPictures.eu
20 Oct 2016

ATP Antwerp: Copil continuă în sferturi

Marius Copil își continuă prezența la European Open, noul turneu de categoria ATP World Tour 250 cu premii totale de 635.645 EUR. Venit din calificări și autor al unei surprize în primul tur al tabloul principal prin eliminarea portughezului Joao Sousa, locul 33 ATP, Marius Copil a înregistrat o nouă victorie în Lotto Arena și a făcut pasul către sferturile de finală ale competiției.

Orădeanul clasat pe locul 198 ATP l-a învins în minim de seturi cu scorul 7-6 (3), 6-2 după aproape o oră și jumătate de joc pe belgianul Steve Darcis (120 ATP), cel care în primul tur îl eliminase pe francezul Benoit Paire (42 ATP).

În sferturile de finală adversar îi poate fi principalul favorit al competiţiei, belgianul David Goffin, locul 12 ATP, în cazul în care acesta își va confirma statutul în fața germanului Florian Mayer (55 ATP).

Un premiu de 16.380 EUR și 45 de puncte de clasament sunt asigurate pentru accederea la acest nivel la care se adaugă alte 12 puncte ca urmare a câștigării calificărilor, ceea ce îi asigură un salt de peste 25 de locuri în clasament.

Alte știri din Tenis de câmp