Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
AO: Ruse învinge favoritele și va juca în optimile probei de dubluFlaviu Buboi / SportPictures.eu
21 Ian 2023

AO: Ruse învinge favoritele și va juca în optimile probei de dublu

Rămasă în competiție la fel ca Monica Niculescu, Gabriela Ruse a depășit cu succes un moment dificil în parcursul său de pe tabloul de dublu. Evoluând alături de ucraineanca Marta Kostyuk, Gabriela a jucat în dimineața zilei de sâmbătă contra perechii cap de serie numărul 9 formată din Nicole Melichar-Martinez (SUA) și Ellen Perez (Australia).

Perechea româno-ucraineană a avut o evoluție entuziasmantă și s-a impus după un set decisiv câștigat la zero după ce au salvat o minge de meci în tiebreak-ul setului 2. După aproximativ două ore, Gabriela și Marta s-au impus cu 3-6, 7-6 (7), 6-0 și vor juca în optimile de finală contra dublului format din cehoaicele Miriam Kolodziejova și Marketa Vondrousova.

Partida va avea loc în dimineața zilei de luni, atunci când va avea loc și partida Monica Niculescu/Viktorija Golubic (Elveția) - Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia).

Alte știri din Tenis de câmp