Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
AO: Niculescu avansează în optimile probei de dubluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Ian 2023

AO: Niculescu avansează în optimile probei de dublu

Monica Niculescu are până acum cel mai lung parcurs la ediția 2023 a Australian Open. Evoluând alături de elvețianca Viktorija Golubic, Monica a câștigat întâlnirea din turul secund în care le-au avut ca adversare pe unguroaica Anna Bondar și belgianca Greet Minnen. Puțin peste o oră a durat jocul câștigat cu 6-4, 6-1 de perechea româno-elvețiană, care în optimile de finală va evolua contra învingătoarelor din partida Storm Hunter (Australia)/Elise Mertens (Belgia) - Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franța).

Irina Begu nu o va acompania pe colega sa de generație în optimi după ce astăzi, alături de americanca Shelby Rogers, a fost eliminată de favoritele numărul 3 ale tabloului, canadianca Gabriela Dabrowski și mexicanca Giuliana Olmos. Scorul întâlnirii a fost 4-6, 6-2, 6-2 în favoarea favoritelor tabloului.

În schimb, Gabriela Ruse a rămas încă în concurs și împreună cu ucraineanca Marta Kostyuk vor juca în dimineața zilei de sâmbătă contra perechii cap de serie numărul 9 formată din Nicole Melichar-Martinez (SUA) și Ellen Perez (Australia).

Alte știri din Tenis de câmp