Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de câmp
powered by BenQ
Australian Open: Cu un ochi râdem, cu celălalt plângem la dublu fete
12 Ian 2014

Australian Open: Cu un ochi râdem, cu celălalt plângem la dublu fete

Tragerea la sorți a probei de dublu fete a adus o veste bună și una proastă pentru fetele noastre: trei dintre ele se vor confrunta în primul tur. Aflate într-o formă excelentă și cu un moral solid după cele două titluri adjudecate la Shenzen și Hobart, Monica Niculescu și cehoaica Klara Zakopalova vor juca împotriva dublului Sorana Cîrstea – Irina Begu. Privind jumătatea plină a paharului, vom avea cel puțin o româncă în turul secund în care, conform calculelor hârtiei, va întâlni perechea cap de serie numărul 6 formată din Cara Black (Zimbabwe) și Sania Mirza (India).

Celălalt dublu 100% românesc, Alexandra Cadanțu – Simona Halep, are o misiune dificilă în fața capilor de serie numărul 4, Kveta Peschke (Cehia) – Katarina Srebotnik (Slovenia). Un al patrulea dublu în care este angrenată o jucătoare româncă este format din Raluca Olaru și americanca Varvara Lepchenko. Cele două vor avea o întâlnire aparent echilibrată cu dublul japonez Shuko Aoyama – Misaki Doi.

Alte știri din Tenis de câmp