Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Business sport
powered by Durby Consulting
ADUNA.ro transforma fiecare Like într-o donație pentru Fundația Mihai NeșuBogdan Iordache / Mediafax Foto
25 Mar 2014

ADUNA.ro transforma fiecare Like într-o donație pentru Fundația Mihai Neșu

În perioada 24-30 martie, fiecare like dat pe facebook.com/aduna se transformă într-o donație de un leu pentru Fundația Mihai Neșu, ce sprijină persoanele cu dizabilități din România.

Acțiunea face parte dintr-un program mai amplu de caritate inițiat de ADUNA.ro, prin care site-ul donează 5% din venitul înregistrat către Fundația Mihai Neșu. Astfel, pentru fiecare produs cumpărat prin intermediul platformei, ADUNA.ro face o donație ce va fi folosită fie pentru dotarea spitalelor cu aparatură medicală sau pentru plata unor tratamente costisitoare pentru copiii cu dizabilități.

Cei 5% sunt din veniturile site-ului, dar si utilizatorii pot ajuta dacă atunci cand retrag cashback-ul solicită ca o parte din bani să meargă către fundație.

 

ADUNA.ro, cel mai generos site de cashback din România

ADUNA.ro este site-ul cu cele mai mari procente de cashback de pe piața din România, ce oferă multiple avantaje utilizatorilor săi. Site-ul reprezintă o platformă ce adună laolaltă peste 400 de magazine și oferă clienților înapoi o parte din banii plătiți pentru produsele achiziționate. ADUNA.ro oferă utilizatorilor cea mai mare selecție de magazine online românești și străine și cele mai mari procente de cashback de pe piață. De asemenea, are un agregator de reduceri colective și pune la dispoziția clienților un comparator de prețuri și un  centru de suport pentru utilizatori.

Pentru a putea profita de reduceri și cashback, utilizatorii trebuie doar să își facă gratuit un cont și să acceseze magazinele preferate de pe ADUNA.ro. Cei care se înregistrează în această perioadă pe site vor primi un cadou de bun-venit în valoare de 10 lei.

 

Economie de timp și de bani

Site-ul conține cele mai cunoscute branduri de fashion și IT&C, dar și produse pentru sănătate și frumusețe, echipamente auto-moto, oferte turistice și de transport la prețuri speciale. Spre exemplu, pentru iubitorii de călătorii, site-ul oferă 3% cashback la orice rezervare făcută prin booking.com, dar și cashback la mai multe site-uri prin care poți cumpăra bilete de avion on-line. Primiți cashback inclusiv pentru asigurările și rovinietele cumpărate de pe ADUNA.ro

A face cumpărături pe un site de cashback nu este cu nimic diferit de achizițiile online obișnuite. Practic, acesta funcționează ca o vitrină pentru mai multe magazine online, oferind cumpărătorului multiple avantaje: de timp, pentru că utilizatorul găsește într-un singur loc produsele și serviciile mai multor branduri și de bani, pentru că beneficiază de oferte multiple și bani înapoi la orice cumpărătură.

Alte știri din Business sport