Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe trece din nou de Galatasaray și obține calificarea în play-off-ul EuroCup WomenMircea Roșca / SportPictures.eu
28 Nov 2019

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe trece din nou de Galatasaray și obține calificarea în play-off-ul EuroCup Women

În urma cu mai bine de o lună, singura reprezentantă din LNBF în actualul sezon al EuroCup Women, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, obținea pe teren propriu o victorie de prestigiu în fața galonatei grupări turce Galatasaray Istanbul, cu scorul de 78-62. Miercuri seara, in penultima runda din Grupa E a competiției continentale intercluburi, cele două echipe s-au întâlnit din nou la Istanbul într-o partidă decisivă pentru calificarea în play-off.

La capatul unui joc oarecum echilibrat, dar controlat in mare masura pe tabela de scor de detinatoarea eventului romanesc, gruparea pregatita de antrenorul principal Zoran Mikes a reusit sa obtina o victorie pretioasa, cu scorul de 78-70 (30-23, 13-14, 18-15, 17-18), gratie evolutiei deosebite a cvartetului format din Mandache (17 p, 3x3, 2 pase, 1 cap), Pasic (16 p, 2x3, 8 rec), Givens (15 p, 6 rec, 5 pase, 1 int) si Godri-Parau (13 p, 1x3, 4 rec, 8 pase).

In urma acestui rezultat, ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe si-a securizat locul secund din clasamentul Grupei E, asigurandu-si, astfel, si calificarea in prima runda din play-off-ul EuroCup Women, chiar daca in data de 5 decembrie va mai juca in ultima etapa din aceasta faza in fata propriilor suporteri impotriva ultimei clasate, gruparea suedeza Lulea BBK.

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet