Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Baschet
powered by Trocal
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe continuă cursa de calificare în play-off-ul EuroCup Women 2019-2020Mircea Roșca / SportPictures.eu
08 Nov 2019

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe continuă cursa de calificare în play-off-ul EuroCup Women 2019-2020

Arena Sepsi din Sf. Gheorghe a găzduit, joi seara, un nou meci important din cadrul cupelor europene, echipa locală ACS Sepsi SIC primind replica liderului neînvins al Grupei E din cadrul Conferinței 1 a EuroCup Women, puternica grupare poloneză Artego Bydgoszcz.

Dupa doua victorii superbe, obtinute in primele runde ale sezonului regular in fata echipelor Galatasaray Istanbul, scor 78-62, si Lulea BBK, scor 81-74, singura reprezentanta a baschetului feminin romanesc din cupele europene a incercat sa dea o noua lovitura. Si chiar daca adversarele veneau din postura de lider neinvins al Grupei E, ACS SEpsi SIC Sf. Gheorghe a reusit o prima repriza foarte buna, tinand piept puternicei grupari poloneze Artego Bydgoszcz. Scor la pauza, 30-35. Din nefericire, insa, dupa revenirea de la vestiare, oaspetele s-au desprins decisiv in cel de-al treilea sfert, scor 32-55, obtinand in cele din urma o victorie clara.

Scor final 50-76 si Artego Bydgoszcz continua sa fie neinvinsa in Grupa E, in vreme ce ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe ramane pe locul secund, urmand sa se lupte in continuare cu principala contracandidata la calificare, galonata Galatasaray Istanbul, care are aceeasi linie de clasament, cu doua victorii si doua infrangeri la activ.

In urma rezultatelor inregistrate in primele patru runde, iata cum arata clasamentul Grupei E, cu precizarea ca primele doua clasate din fiecare grupa si cele mai bune doua echipe de pe locurile 3 din cadrul grupelor Conferintei 1 vor obtine la finalul acestei faze calificarea in play-off:

Grupa E
1. Artego Bydgoszcz – 8 puncte (4 victorii)
2. ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe – 6 puncte (2 victorii, 2 infrangeri)
3. Galatasaray Istanbul – 6 puncte (2 victorii, 2 infrangeri)
4. Lulea BBK – 4 puncte (4 infrangeri)

Dupa oprirea competitiilor datorita primei “ferestre” din cadrul FIBA Women’s EuroBasket 2021 Qualifers, in care nationala Romaniei va intalni Danemarca (14 noiembrie) si Cehia (17 noiembrie), campioana ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe va reveni pe scena europeana pentru ultimele doua confruntari din cadrul Grupei E:

27 noiembrie 2019
Galatasaray Istanbul – ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe

5 decembrie 2019
ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe – Lulea BBK

 

sursa: frbaschet.ro

Alte știri din Baschet