Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Fotbal
ACS Poli Timișoara, prima sfertfinalistă în Cupa RomânieiRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Dec 2016

ACS Poli Timișoara, prima sfertfinalistă în Cupa României

ACS Poli Timișoara s-a impus în uvertura optimilor de finală ale Cupei României cu scorul de 3-0 (1-0) în fața celor de la CS Afumați, formație care evoluează în liga secundă.

Meciul, în ciuda scorului, a fost foarte echilibrat, oaspeții având însă avantajul experienței competiționale. Bănățenii au deschis scorul în minutul 4, după o centrare din stânga a lui Doman, reluată puternic, sub transversală, de atacantul Drăghici. În minutul 43, mijlocașul la închidere Artean a primit al doilea cartonaș galben fiind, implicit, eliminat. Ilfovenii au căzut fizic în partea a doua, așa că eroarea de manevrare a balonului, la mijlocul terenului, le-a fost fatală în minutul 75, când noul intrat Vădrariu a driblat în fața portarului Obretin și a marcat nestingherit.Pe finalul jocului, la un corner, ibericul Fernando Llorente a șutat superb, cu efect, de la 25 de metri și a stabilit scorul final al întâlnirii.

Timișoara rămâne în Capitală, în cantonament, pentru meciul cu Steaua, programat în Liga 1, sâmbătă seară, pe Arena Națională.

CS Afumați, nou-promovată în liga secundă, a făcut o figură frumoasă, performanța optimilor de finală în Cupa României fiind cea mai mare din istoria echipei ilfovene. La începutul meciului, un suporter columbofil din Afumați, a eliberat un stol de porumbei, fapt care a devenit o tradiție la meciurile oficiale desfășurate pe Stadionul Comunal din Afumați.

Alte știri din Fotbal