Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Tenis de masă
powered by Sadolin
ACS Dumbrăvița, aproape de finala Superligii feminineCiprian Sterian / Mediafax Foto
25 Feb 2017

ACS Dumbrăvița, aproape de finala Superligii feminine

Echipa feminină de tenis de masă ACS Dumbrăvița a învins Farul Constanța în prima manșă din semifinalele Superligii de tenis de masă. Timișencele s-au impus în Dobrogea, cu 5-2, și pornesc ca mari favorite în returul programat vineri, 10 martie, de la ora 10,00, la Dumbrăvița.

Prima jumătate a înfruntării a fost echilibrată, dar apoi campioana en titre s-a desprins de la 2-2 la 5-2. Antrenoarea bănățencelor, Nicoleta Husar, știa că dobrogencele vor ține aproape în startul disputei.

Punctele trupei de lângă Timișoara au fost aduse de Adina Diaconu (trei), Andreea Dospina Zanfir și Andreea Dragoman, câte unul.

La meci a asistat și  fosta campioană europeană, Eliza Samara, care are dublă legitimare, în Franța, la Metz, și la Farul Constanța, dar ea nu a putut evolua pentru că se află în refacere după o operație la picior.

Astfel, Superliga feminină este aproape de reeditarea finalei din sezonul trecut, după ce Politehnica Iași a trecut lejer de CSM Arad, într-o dublă manșă disputată ieri.

Alte știri din Tenis de masă