Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Box
A treia medalie românească la CE de box femininAleksandar Djorovic / Mediafax Foto
03 Iun 2014

A treia medalie românească la CE de box feminin

Lotul național de box feminin a României și-a asigurat azi a treia medalie la Campionatele Europene care se desfășoară la Sala Polivalentă din București. La categoria de greutate 81 de kilograme, Florina Marinela Radu s-a impus în sfertul de finală pe care l-a disputat în compania olandezei Maxime Yvonne Koelemeji. Adversara din semifinale va fi croata anamaria Marsic, în data de 6 iunie. Prin accederea în careul de ași, Florina și-a asigurat minimum obținerea medaliei de bronz.

Alte două românce au pierdut în optimile de finală, Melinda Pantiș (51 kg) și Lăcrămioara Perijoc (cat. 57 kg).

Mâine este o zi deosebit de plină și grea pentru fetele noastre. Steluța Duță (cat. 48 kg), dublă campioană europeană, în 2006 și 2007, și vicecampioană mondială, va boxa în sferturi cu rusoaica Svetlana Gnevanova, Simona Sitar (64 kg) își va încrucișa mănușile în sferturi cu sârboaica Lidija Marjanovic, iar Ioana Mera (cat. 60 kg), campioană europeană de junioare, o va înfrunta în sferturi pe irlandeza Katie Taylor, campioana olimpică en titre.

Alte știri din Box