Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Motorsport
powered by Shell
A început Campionatul Est-European de motocrosCiprian Sterian / Mediafax Foto
01 Apr 2016

A început Campionatul Est-European de motocros

Campionatul Est-European de Motocros a început weekend-ul trecut în Grecia, gazda fiind traseul de motocros al localității Giannitsa. La clasele de Juniori competițiile au contat și în cadrul claselor de Campionat European EMX65 și EMX85.

Va prezentam rezultatele sportivilor romani care s-au remarcat in aceasta prima cursa de motocros a noului sezon:

Campionatul Est-European de Motocros a inceput weekend-ul trecut in Grecia, gazda fiind traseul de motocross al localitatatii Giannitsa. La clasele de Juniori competitiile au contat si in cadrul claselor de Campionat European EMX65 si EMX85.

Va prezentam rezultatele sportivilor romani care s-au remarcat in aceasta prima cursa de motocros a noului sezon:

- #122 Aida Cojanu (KTM) a reusit un binemeritat loc 3 in prima mansa a intrecerii EMX65; Aida a ratat la mustata podiumul de etapa din pricina unei clasari pe locul al cincilea in mansa a doua. De precizat ca Aida a fost una dintre cele doua fete dintre toti sportivii aliniati la startul acestei clase.

- #21 Adrian Raduta (Yamaha) s-a ridicat la nivelul asteptarilor si a bifat doua victorii din doua posibile la clasa MX1, incepand perfect o noua vanatoare a unui titlu de campion est-european.

- #70 Alin Gradinaru (KTM) a reușit sa obtina 18 puncte in clasamentul clasei MX2 Junior, dupa un loc 8 in prima mansa a celei mai numeroase curse, din punct de vedere al sportivilor participanti.

Urmatoarea etapa se va desfasura pe traseul de motocros din Gevgelija, in Macedonia (FYROM), in zilele de 16 și 17 aprilie 2016.

Alte știri din Motorsport