Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
189 de jucători au debutat în Liga 1Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Iun 2015

189 de jucători au debutat în Liga 1

Probabil că momentul cel mai frumos din cariera unui fotbalist profesionist este cel al debutului pe prima scenă. Emoțiile îmbrăcării primului tricou la o echipă de Liga 1 sunt greu de cuantificat, iar campionatul recent încheiat a oferit șansa acestor emoții pentru aproape 200 de jucători. Numele cel mai sonor din rândul acestor debutanți este, fară îndoială, cel al lui Hagi. E vorba de Ianis Hagi, fiul celui mai mare fotbalist din întreaga istorie a acestui sport la noi. 

Din cei 587 de fotbalişti cu minute cumulate în ediţia 2014/2015, 189 au debutat pe prima scenă din România. Cei mai mulţi au bifat premiera în tricoul Oţelului, 20. 

Pe podium s-au mai aflat Ceahlăul - 17 debutanţi şi Rapid - 16. La polul opus s-au situat Dinamo, doar 5 jucători, şi Steaua, singura formaţie care s-a bazat doar pe fotbalişti cu prezenţe şi în ediţiile precedente (niciun debutant).

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1