Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Badminton
11 medalii balcanice pentru RomâniaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
12 Sep 2016

11 medalii balcanice pentru România

Lotul național de badminton al României a cucerit un total de 11 medalii la Balcaniada de seniori desfășurată la Iași, în Sala Polivalentă. După medalia de argint din ziua inaugurală, obținută la echipe, în probele individuale, sportivii noștri și-au încununat evoluția cu încă 10 prezențe pe podium.

La simplu masculin, Collins Filimon s-a situat pe treapta a treia, în timp ce la proba similară feminină Ioana Grecea a pierdut finala. Surorile Sonia și Andra Olariu au fost eliminate în semifinale, adjudecându-și medaliile de bronz.

La dublu masculin, Robert Ciobotaru și Daniel Cojocaru au devenit vicecampioni balcanici, iar la dublu feminin Alexandra Milon, în pereche cu bulgăroaica Maria Delceva au cucerit medalia de aur. Pe celelalte trepte ale podiumului s-a situat perechile Andra și Sonia Olariu, respectiv Ioana Grecea / Irina Popescu.

Proba de dublu mixt a adus un nou titlu țării noastre, grație tandemului format din Daniel Cojocaru și Alexandra Milon. Mihai Grosu și Irina Popescu și-au trecut în cont și o medalie de bronz.

Palmaresul României la Balcaniada de seniori de la Iași cuprinde 11 medalii, din care două de aur, patru de argint și cinci de bronz.

Alte știri din Badminton