Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Arte marțiale
100 de sportivi la Europenele WUKF din BelgiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
29 Mai 2015

100 de sportivi la Europenele WUKF din Belgia

Federația Română de Karate WKC va participa cu peste 100 de sportivi la Campionatele Europene de karate WUKF pentru copii, cadeți și juniori, care vor avea loc la Herstal (Belgia), în perioada 5-7 iunie, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

La startul celei de-a VII-a ediții a Campionatelor Europene de karate pentru copii, cadeți și juniori WUKF se vor alinia 33 de federații.

Din lotul FRK WKC, 35 de sportivi vor fi susținuți de MTS.

''Politica dusă de conducerea FRK WKC și rezultatele obținute la ultimele ediții ale CE Karate WUKF au dus la o coeziune în rândul membrilor federației, toți susținând menținerea FRK WKC pe prima poziție a podiumului'', se arată în comunicat.

''1.178 de sportivi înscriși cu patru zile înainte de închiderea sistemului online. Nu va fi o sarcină ușoară în a ne menține pe prima treapta a podiumului, federațiile italiană, poloneză și engleză deplasează la acest campionat delegații numeroase, creșterea valorică a sportivilor acestor federații s-a vazut la fiecare campionat, deci nu ne va fi deloc ușor'', a declarat Virgil Cobilici, arbitru internațional care face parte din delegația României.

''Sperăm ca stagiile oferite de conducerea federației, aportul adus de antrenorii cluburilor membre în creșterea valorică a sportivilor antrenați de aceștia, infuzia sportivilor de la cluburile nou afiliate să ne facă fericiți pe toți susținătorii acestor sportivi - să devenim din nou campioni europeni!'', a mai spus Virgil Cobilici.

 

sursa: agerpres.ro

Alte știri din Arte marțiale